Recepten voor yellow curry paste met kip

Thai­se cur­ry met kip

Thai­se cur­ry met kip

Serveer de curry met de rijst. vaak met video's en foto's. Breng op smaak met zout. Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Verhit olie in een wok en bak de kip in 3 min. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. 300 g kipfilet. 70 g yellow curry paste (zakje)
Pukka Yellow Curry

Pukka Yellow Curry

Verwarm een scheut olijfolie in een hapjespan, doe de kip erbij, breng op smaak met zout en peper en bak goudbruin op middelhoog tot hoog vuur
Thaise curry met kip

Thaise curry met kip

Serveer de curry met de rijst. Breng op smaak met zout. Lekker met verse koriander. Verhit de olie in een wok en bak de kip in 3 min. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. 300 g witte rijst 2 el zonnebloemolie 300 g kipfilet, in blokjes van 2 cm 1 zakje curry paste yellow (70 g) 3 tomaten, in partjes 1 pak tuinerwten (450 gr, diepvries) 1 blikje coconut cream (165 ml)
Thaise curry met kip

Thaise curry met kip

Serveer de curry met de rijst. Breng op smaak met zout. Lekker met verse koriander. Verhit de olie in een wok en bak de kip in 3 min. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. 300 g kipfilet, in blokjes van 2 cm. 1 zakje curry paste yellow (70 g)